Ik ben Linda Visser.

Een sportvrouw bij uitstek met een passie voor alles wat met voeding, beweging, gezondheid, leefstijl en gedrag van de mens te maken heeft.

Sinds 2021 ben BGN geaccrediteerd Gewichtsconsulent/ Lifestylecoach en Sportvoedingsdeskundige. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken.  Ik vind het een enorm voorrecht om mijn cliënten te mogen motiveren en te begeleiden naar een fitte en gezonde leefstijl.

Ik begeleid je in kleine stapjes naar de wereld van pure gezonde voedingsmiddelen en een gezonde leefstijl. Samen kijken we hoe jij je doelen kunt bereiken.

Mijn visie.

Bij Linda’s Leefstijl gaan we voor het complete pakket: lichaam, geest en leefstijl. Zonder een gezond lichaam kan de geest niet volgen en andersom. Een goede basisvoeding staat altijd voorop, onafhankelijk van wat jouw doel is. Samen bespreken we de situatie, waar sta je en wat wil je bereiken. Jij staat  staat voorop en samen bepalen we het pad.

Ik houd van pure en eerlijke voeding. Ik baseer mijn adviezen op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Ik werk niet met afslankprodukten, poeders of shakes.

Al het goede komt langzaam en je zult het zeker de tijd moeten geven. Snel afvallen is leuk maar op lange termijn boek je hiermee zeker geen resultaat en volgt vaak het welkbekende jojo effect. Dit is tijdens mijn trajecten absoluut niet aan de orde. Bij mij ga je voor een duurzaam resultaat.