Klantervaringen

Cliënt B.

Ineens komt vandaag weer het besef; wat mag ik trots zijn op mezelf! 

Na vier zwangerschappen de afgelopen jaren was ik maar liefst 20 kilo zwaarder dan daarvoor.

Wat baalde ik van mezelf. Het lukte maar niet om de kilo’s kwijt te raken. Op maandag begon ik vaak weer “opnieuw”. Maar het lukte niet. Ik bleef me futloos voelen en was ’s avonds vaak zo moe dat ik niet meer van de bank af kon komen. Inmiddels was ik 39 jaar geworden. Ik had altijd voor ogen gehad dat wanneer ik 40 jaar was die 20 kilo er weer af moesten zijn.  

Ik besloot hulp te zoeken. Het doel was vooral om kilo’s te verliezen. Maar ik wist ook dat wanneer ik mijn levenstijl niet zou veranderen de kilo’s er na het afvallen ook zo weer bij zouden zitten.

Ik kwam bij Linda terecht. Tijdens een intakegesprek vertelde ik mijn verhaal en vroeg ik of ze mij kon helpen. De knop ging om! Via de app op mijn telefoon vulde ik alles wat ik at in. Tijdens het consult bespraken we wat er anders kon en waar ik tegen aan liep. Tussendoor hadden we via de app contact.  Ik kon succesjes delen maar ook wanneer het even niet zo lekker ging motiveerde Linda mij om toch de juiste keuze te maken. De kilo’s raakte ik langzaam kwijt. Maar wat nog belangrijker was is dat ik leerde de juiste keuzes te maken. Want ik wilde toch nog steeds wel wat lekkers eten op feestjes en een chippie op de bank in het weekend.

Nu, bijna een jaar later ben ik 10 kilo lichter. Het doel om 20 kilo lichter te zijn op mijn 40e ga ik niet halen. Maar dat is niet erg. Door de gesprekken met Linda besef ik mij dat het omgooien van mijn levensstijl me veel meer waard is dan het hebben van een bepaald gewicht. Ik zit inmiddels veel lekkerder in mijn vel. Voel me ’s avonds niet meer futloos en heb veel meer energie. Ondertussen blijf ik nog steeds afvallen. Het gaat niet snel maar dat hoeft ook niet. Mijn streefgewicht ga ik zeker halen, daar ben ik van overtuigd. En de kilo’s die eraf zijn komen op deze manier ook zeker niet terug!

Linda, tot zover bedankt voor je vertrouwen, steun en support. Ik had het zonder jouw steun niet gekund!   

 

Cliënt D.

Eind februari was het klaar, ik had ‘skjin myn nocht’ van mijn gewicht. De inschrijving bij Skulpt (voorheen Sporza) was een feit en vanuit daar ben ik in contact gekomen met Linda.
Bij het eerste gesprek bleek dat we het goed met elkaar konden vinden. De weegschaal loog niet, dus de doelen konden gesteld worden. We gean der foar!
Na elke afspraak kreeg ik een opdracht om mijn eetpatroon aan te passen. Het fijne daarvan is, dat je niet alles in 1 keer veranderd, maar stap voor stap alles ondervindt. Met 2 kinderen van 12 in huis is het niet makkelijk om je hele eetpatroon zomaar te veranderen.
Via een app kon Linda mij mooi in de gaten houden en werd ik gealarmeerd als er een snackje op het programma stond. Als mijn kinderen cup cakes hadden gemaakt en ik proefde daar van, kreeg ik zelfs de opmerking ‘daar zal Linda niet blij van worden’ te horen. Het is even slikken, maar uiteindelijk zie je toch dat iedereen het beste met je voor heeft.

Aan het eind van mijn traject bleek ik niet zoveel afgevallen als dat ik eigenlijk had gehoopt, maar ik kan trots op mezelf zijn vanwege de verandering van leefstijl. De app blijf ik gebruiken, de afwisseling van de maaltijden vallen steeds beter in de smaak en de sportschool begint routine te worden. Waar ik alleen begon, gaan mijn kinderen en vriend al mee te sporten!
Ik heb ervoor gekozen om maandelijks een weegmoment bij Linda in te plannen, zodat we kunnen blijven verbeteren!

 

Cliënt J.

Ondanks mijn gezonde levensstijl kreeg ik er toch kilo’s bij.

Voor mij was het belangrijk om te weten hoe dat kon. Na een kennismakingsgesprek met Linda zag ik het helemaal zitten dat het goed ging komen. Bij de tweede afspraak was al duidelijk wat er in mijn voeding moest worden aangepast en na een traject van 3 mnd ben ik de kilo’s kwijt en heb samen met Linda voor de toekomst ook een goed plan waar ik mee verder kan.

 

Cliënt W.

Dankjewel voor je goede begeleiding, duidelijkheid en adviezen.

Op het moment dat ik op vakantie een recente foto van mijzelf bekeek, wist ik dat er wat moest gebeuren.Ik kende Linda al en als er iemand is waar ik me vertrouwd bij voel, is het haar wel.

Vanuit het buitenland direct contact opgenomen en ik kon bij thuiskomst snel bij haar terecht. Linda is erg flexibel in haar agenda, wat ik als erg fijn heb ervaren. Linda deelt veel informatie en denkt goed mee in situaties waar je tijdens het afvallen mee te maken krijgt. Door gebruik te maken van dezelfde voedingsapp kon zij mij tussen de afspraken door goed bijsturen. We hebben een realistisch doel gesteld en gehaald. Ik ben erg tevreden met de geboden hulp en kan nu op eigen krachten verder